Waxoyl 3 in 1 voordeelpakket

Specificaties

Het beste van Waxoyl in één pakket

Waxoyl 3 in 1 voordeelpakket is in staat om de lak van je auto te reinigen, te herstellen en te beschermen. Waxoyl biedt de perfecte autobehandeling en lakbescherming. Vuil wordt eenvoudig van de lak geveegd en in het geval van slijtage wordt de laklaag herstelt. 

Een voordelige en bewuste keuze

De Waxoyl shampoo is zuinig en milieuvriendelijk en levert een optimaal resultaat bij moderne soorten lak. Waxoyl kopen doe je uit liefde voor je auto. Een behandeling met Waxoyl zorgt namelijk voor het beste onderhoud voor de lak van je auto. Dat wordt de Waxoyl ervaring genoemd. Met dit Waxoyl 3 in 1 voordeelpakket kun je bovendien geld besparen. 

Langdurige bescherming voor de toplaag van de lak

Waxoyl 3 in 1 heeft een herstellende werking. Daarbovenop zorgt het voor een langdurige bescherming. Hierdoor blijft je lak langer mooi en wordt vuil en verwering tegengewerkt. 

Waxoyl Aftercare Shampoo

In dit 3 in 1 voordeelpakket zit een fles Waxoyl Aftercare Shampoo. Het is een vernieuwende formule die agressief is tegen vuil maar de lak van de auto niet aantast. Deze Aftercare Shampoo is speciaal gemaakt voor nieuwe auto's met moderne lakken. Bovendien is het product zeer eenvoudig in gebruik en erg zuinig. 

    39,94 incl. BTW
    33,01 excl. BTW

Beoordelingen

Laat hieronder uw beoordeling achter