Dibo PW-H28 130/9 warmwaterhogedrukspuit

Specificaties

Dibo PW-H28 warmwaterhogedrukreiniger

Dit is een industriële warmwater hogedrukreiniger. Dibo presteert altijd goed in de hogedrukreinigers tests. De Dibo PW-H28 is een compacte, maar krachtige schoonmaakmachine. Door de speciale ECO modus is de machine zuinig en duurzaam.

Grondige reiniging in elke werkomgeving

Een goede elektrische warmwaterhogedrukreiniger is een vereiste in verschillende, specifieke werkomgevingen. Met de Dibo PW-H28 130/9 doe je dat in een handomdraai. Oppervlakten spuit je eenvoudig brandschoon zonder dat het enige moeite kost. 

Gebruiksvriendelijk en krachtig

De Dibo PW-H28 130/9 geeft de gebruiker ultieme controle. Het bedieningspaneel is bijvoorbeeld erg intuïtief. Bovendien wordt de status van de machine met verschillende lampjes weergegeven. Zo weet je direct of er bijvoorbeeld sprake is van een lekkage omdat een slang verkeerd is aangesloten. Om het helemaal makkelijk te maken schakelt deze hogedrukspuit zichzelf automatisch uit als je hem een halve minuut niet gebruikt. Door op het pistool van de spuit te drukken schakelt hij zich vanzelf weer aan. 

Zeer efficiënt en milieuvriendelijk

Dibo heeft hard gewerkt om de PW-H28 130/9 9 zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk te maken. En het resultaat mag er zeker wezen. Dit is een zeer zuinige, maar krachtige warmwaterhogedrukspuit. Daardoor spaar je het milieu en help je jezelf ook door te besparen op de gebruikskosten. 

Duurzame materialen en slimme techniek

De Dibo PW-H28 130/9 is gemaakt van duurzame materialen die niet gevoelig zijn voor slijtage. De machine zal daardoor ontzettend lang meegaan. Ook zit er een slimme stabilisator in voor de temperatuur van het water. Hierdoor is de machine uiterst constant en dat leidt tot consequent goede schoonmaakresultaten. 

Specificaties:

Aandrijving
Elektrisch
MIn. werkdruk
40 bar
Max. werkdruk
130 bar
Wateropbrengst
530 l/u
Regelbare werkdruk
Ja
Watertemperatuur
30 - 140 ºC
Slanghaspel
Nee
Vermogen
2.8 kW
Toerental
1.400 tpm
Manometer
Ja
Afmetingen (l/b/h)
82 x 63 x 80 cm
Gewicht
80 kg
Lengte snoer
5 m
Lengte slang
8 m
Spanning
230V


De Dibo PW-H28 130/9 wordt geleverd inclusief:

8 m hogedrukslang (1/4" ) met schroefkoppeling
Hittebestendig hogedrukpistool met draaibare doorvoerkoppeling.
Dubbele lans  (zonder nozzle)
Hogedruk nozzle
Lagedruk nozzle messing

    2571,25 incl. BTW
    2125,00 excl. BTW

Beoordelingen

Laat hieronder uw beoordeling achter