Uvonaire 5000 Ozon machine

Specificaties

Uvonair 5000 Ozon machine

Reinig en desinfecteer een ruimte of auto en verwijder nare luchtjes met deze krachtige machine. Hij bestrijdt deeltjes die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid, zoals schimmel, huismijt en pollen. De Ozon machine desinfecteert ruimtes en pakt de oorzaak van een nare en schadelijke lucht aan. 

De oplossing tegen een aanhoudende nare geur

Luchtverfrissers alleen is lang niet altijd genoeg. Met de Uvonair Ozon Machine wordt de kern van de nare lucht aangebracht. De meest luchtverfrissers verhullen een nare lucht alleen maar door een frisse geur te verspreiden. Dat is een tijdelijke oplossing die je steeds weer moet herhalen. Met de Uvonair 5000 Ozon Machine heb je en blijvende oplossing tegen vieze geuren. Bovendien wordt de kwaliteit van de lucht verbeterd. 

Een hygiënische omgeving zonder vieze geuren

Deze machine pakt de oorzaak van vieze luchtjes aan. In veel gevallen zijn dat onhygiënische omstandigheden die slecht zijn voor de gezondheid. Bacteriën en schimmels zijn meestal de oorzaak van een nare lucht. Deze kun je niet aanpakken met een standaard luchtverfrisser. De Uvonair 5000 Ozon Machine doet dat wel. Hierdoor verbeter je de hygiëne in een ruimte. En dat bevordert de gezondheid van de mensen en dieren die daar aanwezig zijn. 

    423,50 incl. BTW
    350,00 excl. BTW

Beoordelingen

Laat hieronder uw beoordeling achter