Filters

Autowas en Autoshampoo

Was en Shampoo voor de Auto

De beste autowas en autoshampoo kun je op deze pagina bestellen. Door gebruik te maken van producten van hoge kwaliteit wordt de lak van je auto beter beschermd. Waxoyl en Malco zijn twee merken die als beste uit de test komen. De autowas en autoshampoo die zij maken voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Deze producten zijn gemaakt voor professionals en worden normaal gesproken niet aan consumenten verkocht. Bij RHCleaning Products bieden we onze klanten de beste autowasmiddelen en autoshampoos aan. Daardoor gaat jouw auto weer glanzen en wordt de lak langdurig beschermd.

De verschillen in autowasmiddelen

Onderling zitten er aardig wat verschillen in verschillende waxes. Je hebt bijvoorbeeld harde en zachte varianten van autowas. Een harde autowas zorgt over het algemeen voor een betere en langere bescherming. Het nadeel is dat ze ook iets lastiger aan te brengen zijn. Dat probleem heb je met een zachte wax niet. Die zijn eenvoudig te gebruiken en een zachte autowas van een goed merk levert ook uitstekende resultaten. 

Autowas van Waxoyl en Malco

Het Waxoyl 3 in 1 onderhoudspakket en het Waxoyl 3 in 1 voordeelpakket zijn populaire keuzes. De producten van Waxoyl zijn makkelijk aan te brengen en leveren prima resultaten. Malco is een specialist op het gebied van onderhoudsproducten voor auto's. In hun producten zitten speciale bestanddelen, zoals bijvoorbeeld carnaubawax. Daarnaast is de nano technologie van Malco wereldberoemd. Het is het favoriete merk van professionals in car detailing en autoliefhebbers. 

De beste autoshampoo voor de lak van je auto

Een goede autoshampoo is veel meer dan alleen een reinigingsmiddel.Standaard schoonmaakmiddelen zijn namelijk vaak zuurhoudend. Daardoor wordt niet alleen vuil verwijderd, maar wordt ook de waxlaag van je auto aangetast. Dit kan op lange termijn zelfs nadelige gevolgen hebben voor de lak van je auto. Daarom is het verstandig om altijd een autoshampoo van een bekend merk te kopen. Je auto blijft langer mooi en zal zijn waarde behouden. De beste merken, zoals Malco enWaxoyl, zorgen ervoor dat hun autoshampoos PH neutraal zijn. 

Autoshampoo met was

Een autoshampoo met wax zorgt voor een tweevoudige behandeling. De waxlaag op je auto wordt namelijk door elke schoonmaakbeurt een klein beetje aangetast. Elke keer dat je je auto wast wordt een klein deel van de was verwijderd. Door een autoshampoo met wax te kopen wordt de waslaag meteen weer aangevuld. Daardoor blijft de lak van je auto in goede conditie en wordt deze beschermd tegen schadelijke factoren. 

Bescherm je auto met autowas

Voor optimale bescherming wordt een auto met wax behandeld. Dat gebeurt over het algemeen na het wassen van de auto met autoshampoo.Een goede waxlaag beschermd je auto tegen schadelijke factoren van buitenaf. Je kunt denken aan allerlei soorten vuil, zure regen en straling van de zon. Ook is de lak van je auto onderhevig een kleine objecten die krassen en deukjes kunnen veroorzaken, zoals kleine steentjes en takjes. Door een goede waslaag aan te brengen voorkom je dat de lak van je auto beschadigd raakt. Daarbovenop ziet een auto met een mooie waslaag er gewoon een stuk mooier uit.  

Product filters

4 resultaten

Merk

Meer