Filters

Wax pasta

De Beste Paste Wax voor je Auto

Wax pasta om je auto mee te poetsen en voor car detailing staat op deze pagina. De beste wax pasta voor je auto koop je bij RH Cleaning Products. Je auto af en toe in de wax zetten doet wonderen. Een goede wax heeft in principe twee effecten op je auto. Het zorgt ervoor dat de lak er beter uitziet en dat deze beter beschermd is tegen schadelijke factoren. Je auto straalt weer omdat de laklaag dankzij wax weer een mooie, diepe glans krijgt. Daardoor ziet je wagen er weer als nieuw uit.

Met de hand je auto waxen

Je auto waxen kun je gewoon met de hand doen. Het wordt wel een stuk makkelijker als je wax van goede kwaliteit koopt. Malco is een specialist in onderhoudsproducten voor je auto. Ook de wax op deze pagina komt steevast als beste uit verschillende tests naar. De auto wax nano is bijvoorbeeld over de hele wereld een zeer gewild product. In Nederland worden de geweldige producten van  aangeboden door RH Cleaning Products. De wax op deze pagina is geschikt voor alle kleuren, dus ook voor zwarte lak. Die kleur is gevoeliger voor onregelmatigheden en auto's met zwarte lak zullen daarom vaker in de wax gezet moeten worden. 

Bescherm en verzorg de lak van je auto

De laklaag krijgt door de jaren heen behoorlijk wat te verduren en het is daarom verstandig om deze te beschermen. Met de wax pasta’s op deze pagina is je auto beter beschermd tegen effecten van buitenaf. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan weersomstandigheden en kleine deeltjes die van het wegdek afspringen. Het is niet ingewikkeld om je auto te behandelen met wax pasta, zolang je maar een goede auto wax koopt. Na het aanbrengen van de wax laat je deze even drogen zodat er een lichte waas ontstaat. Vervolgens wrijf je deze uit met een schone en droge doek. De lak van je auto zal gaan stralen en wordt daarbovenop beschermd tegen allerlei soorten vuil. Daardoor ziet je auto er een stuk beter uit en blijft deze er ook lange tijd mooi uitzien.

Product filters

0 resultaat

Merk

Meer