Filters

Waterzuigers

Professionele Waterstofzuigers

Professionele waterzuigers en waterstofzuigers voor het echte schoonmaakwerk. Een aantal van de machines die op deze pagina aangeboden worden zijn in staat om zowel water als stof op te zuigen. De apparaten zijn dus breed inzetbaar en zeer veelzijdig. Door de industriële bouwkwaliteit gaan deze waterzuigers erg lang mee. Voor het echte schoonmaakwerk en voor elke reinigingsklus kun je rekenen op de prestaties van stof- en waterzuigers van topmerken zoals Floorpul en Dibo. De machines op deze pagina zijn alleszuigers die onmisbaar zijn in de bouw, ideaal zijn voor een professioneel schoonmaakbedrijf en essentieel voor de zelfvoorzienende particulier.

Waterzuigers van de beste kwaliteit

De beste waterstofzuiger ontwikkelen is geen eenvoudige taak. Er wordt tegenwoordig heel wat meer gevraagd van een waterzuiger dan voorheen het geval was. Zowel consumenten als producenten van deze machines zijn steeds meer op de details gaan letten. Als gevolg hiervan is de kwaliteit van waterzuigers in de afgelopen periode sterk toegenomen. Er is onder andere veel aandacht besteed aan het gebruiksgemak. De snoeren zijn bijvoorbeeld erg lang waardoor je een groot oppervlakte kan reinigen zonder dat het nodig is om op zoek te gaan naar een ander stopcontact. Daarbovenop is het veel eenvoudiger geworden om de filters te vervangen. 

Duurzame waterzuigers door een efficiënt filtersysteem

De kwaliteit van filters is sterk toegenomen waardoor duurzaamheid van deze veelzijdige machines met sprongen vooruit is gegaan. Filters van een waterzuiger die ook stof op kan zuigen moeten namelijk aan veel eisen voldoen. Deze moeten in staat zijn om de motor te beschermen tegen stof en water. De machines die hier worden aangeboden zijn van gerenommeerde merken die aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Industriële waterstofzuigers met een krachtige pomp

Een waterzuiger met pomp, meer specifiek een dompelpomp, zijn erg populair. Ook die kun je natuurlijk gewoon bij RH Cleaning Products bestellen. Met een waterstofzuiger van Dibo of Floorpul weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Dit zijn professionele waterstofzuigers waarmee je snel en effectief kunt reinigen. Deze water- en stofzuig machines hebben een krachtige motor, vaak één of meerdere 2-traps by-pass motoren. Een goede stof en waterzuiger is veelzijdig, heeft een hoog vermogen en maakt vloeren weer glanzend schoon. 

Een waterstofzuiger is multifunctioneel

Waterzuigers zijn tot veel meer in staat dan een gewone stofzuiger. Dat geldt al helemaal voor de machines op deze pagina's. Een standaard waterstofzuiger is in staat om nat vuil op te zuigen. Dat betekent dat je bijvoorbeeld modder op kunt zuigen of een kopje koffie dat op de grond is gevallen eenvoudig kunt opruimen. De industriële waterstofzuigers op deze pagina gaan veel verder. 

Een waterzuiger voor je zwembad en dakgoot en de oplossing bij wateroverlast

De waterstofzuigers op deze pagina worden door professionals ingezet. Ze zijn dan ook veel krachtiger en robuuster dan apparaten voor particulieren. Bij RH Cleaning Products vinden we het onzin dat een particulier zich moet redden met machines van mindere kwaliteit. Met de waterstofzuigers die hier worden aangeboden kun je bijvoorbeeld je zwembad leegpompen of je dakgoot vrij maken. Dat hoef je met de kleinere machines niet te proberen. De apparaten op deze pagina zijn bijvoorbeeld ook perfect wanneer je te maken hebt met wateroverlast. Deze krachtige waterstofzuigers pompen bijvoorbeeld je kelder of garage in een mum van tijd droog. De stofwaterzuigers van RH Cleaning Products zijn voor professionele schoonmaakbedrijven en de zelfvoorzienende particulier.

Product filters

12 resultaten

Machine

Meer

Merk

Meer