Filters

Interieurverzorging

Onderhoud aan het Interieur van je Auto

Producten voor het onderhoud en de verzorging van het interieur van je auto staan op deze pagina verzameld. De binnenkant van je auto is minstens net zo belangrijk als de buitenkant. Toch zie je veel liefhebbers van auto’s veel aandacht besteden aan de buitenkant en wordt het interieur enigszins verwaarloost. En dat terwijl je als eigenaar van een auto vooral veel van de binnenkant te zien krijgt. 

Voor leer, vinyl en stof

Producten waarmee je het interieur kan verzorgen en schoon te maken zijn op deze pagina verzameld. Als de bekleding van je auto van leer is, dan is het verstandig om deze af en toe te behandelen met producten die daar speciaal voor bedoeld zijn. Leren bekleding is erg mooi maar moet regelmatig verzorgd worden. Anders verliest het de natuurlijke glans en kan het er vaal uit gaan zien. Ook andere materialen zoals vinyl en stoffen bekleding moeten zo af en toe opgefrist worden. 

Herstel en bescherm de bekleding van je auto

De producten die hier worden aangeboden zijn speciaal ontwikkeld om het interieur van je auto hygiënisch schoon te maken en weer in originele staat te herstellen. Je auto zal er weer mooi schoon uitzien en fris ruiken. De verzorgingsmiddelen zijn allemaal van Malco. Dat is een groot merk uit de Verenigde Staten dat in Nederland ook steeds meer bekendheid krijgt. Professionals in ons land gebruiken de producten van Malco om zowel het interieur als het exterieur van auto's te onderhouden en te herstellen. 

Product filters

2 resultaten

Merk

Meer