Filters

Stofzuigers

Professionele Stofzuigers

Industriële en professionele stofzuigers en waterstofzuigers aangeboden kun je op deze pagina vinden. Een professionele stofzuiger maakt het schoonmaken een stuk leuker. Moderne modellen beschikken over behoorlijk wat kracht waarmee je eenvoudig stof en ander vuil opzuigt. Stofzuigers van de beste merken zijn krachtig en energiezuinig. 

De beste professionele stofzuigers

Naast een behoorlijke zuigkracht moet een stofzuiger eenvoudig in het gebruik zijn. Het snoer moet bijvoorbeeld lang genoeg zijn en het moet makkelijk zijn om de stofzuigerzak te verwisselen. Dankzij slimme accessoires wordt een stofzuiger een multifunctioneel schoonmaakapparaat. De stofzuigers op deze pagina zijn allemaal makkelijk te bedienen en hebben een ergonomisch ontwerp. Daardoor wordt stofzuigen een stuk aangenamer. 

Een multifunctionele schoonmaakmachine

Er wordt tegenwoordig ook steeds meer aandacht besteed aan het geluidsniveau. Veel mensen willen graag een model die weinig lawaai maakt. De stofzuigers die hier worden aangeboden zijn stuk voor stuk van hoog aangeschreven merken en extra stil. Ze zijn van industriële kwaliteit maar ook ideaal voor particulier gebruik. Extra handig zijn de stofzuigers die ook water op kunnen zuigen. Met deze apparaten kun je in principe alles opzuigen en is geen schoonmaakklus te zwaar.

Krachtige stofzuigers van de beste merken

Bij RH Cleaning Products vind je professionele stofzuigers van industriële kwaliteit. Deze zijn van de beste merken, zoals Floorpul en Dibo. Ze hebben een uitstekende zuigkracht, zijn efficiënt en bedoeld voor het echte schoonmaakwerk. Professionals kunnen niet zonder goed apparatuur. Daarom kiezen schoonmaakbedrijven voor een krachtige stofzuiger voor de echte vakman. 

Product filters

21 resultaten

Machine

Meer

Merk

Meer