Filters

Professionele polijstmachines

Roterende en Excentrische Polijstmachines

Professionele roterende en excentrische polijstmachines voor de auto vind je hier. Deze poetsmachines leveren professionele resultaten en zijn geschikt voor de echte vakman. Maar ook als fanatiek klusser kun je eigenlijk niet zonder een goede polijstmachine. In principe zijn er twee verschillende soorten polijstmachines, de roterende en de excentrische variant. 

Kijk hier voor onze uitgebreide handleiding voor het zelf polijsten van je auto.

Roterende en excentrische polijstmachines

Een roterende polijstmachine draait alleen om zijn eigen as. Een excentrische doet dat ook, maar combineert deze rotatie met een soort uitslag naar de zijkant. Hierdoor wordt de beweging minder op hetzelfde punt geconcentreerd waardoor het makkelijker is om een egaal resultaat te krijgen. Ook is de kans een stuk kleiner dat de lak veel te warm wordt en daardoor beschadigd raakt. Een roterende polijstmachine is moeilijker onder controle te houden en er is kans dat er zogenaamde ‘swirls’ op je lak ontstaan. Dat zijn een soort ringvormige patronen die bestaan uit kleine krasjes. Dat wil je uiteraard voorkomen. 

Professionele machines voor het beste resultaat

De polijstmachines op deze pagina zijn van het topmerk Rupes. Dat merk wordt veel gebruikt door professionals in autogarages en voor het behandelen van een auto in een showroom. Dankzij RH Cleaning Products zijn deze fantastische polijstmachines nu ook verkrijgbaar voor de gewone autoliefhebber. Hierdoor kun je polijsten als een professional en ziet jou auto, boot of caravan er op z'n best uit.  

Een krachtige en effectieve polijstbeurt

Het is wel een stuk makkelijker om diepe krassen en andere beschadigingen uit de lak te polijsten met een roterende machine. Als je een geoefend polijster bent dan kun je met een roterend model ook uitstekende resultaten behalen. Voor welk type en model polijstmachine je kiest is uiteindelijk sterk afhankelijk van je eigen voorkeuren en ervaring met polijsten. Rupes produceert uiterst krachtige polijstmachines die een bescheiden formaat en gewicht hebben. Hierdoor kun je nog preciezer polijsten.

De dealer in Nederland van polijstmachines van Rupes

RH Cleaning Products is een trotse dealer in Nederland van de wereldberoemde polijstmachines van Rupes. Over de hele wereld gebruiken specialisten in de autobranche de apparaten van Rupes. Het merk heeft lange tijd gewerkt aan het opbouwen van een geweldige reputatie. Dat hebben ze gedaan door keer op keer te innoveren en de nieuwste technieken in hun machines te implementeren. Het resultaat van deze doorontwikkeling zijn onovertroffen polijstmachines met een ongekende gebruiksvriendelijkheid die voortreffelijke resultaten leveren.

Product filters

4 resultaten

Machine

Meer

Merk

Meer