Filters

Bandenverzorging

Voorkom Uitdroging en laat je Autobanden weer Glanzen

Op deze pagina staan producten om de banden van je auto behandelen, te laten glimmen en om te voorkomen dat je autobanden uitdrogen. Ook de banden van je auto moeten zo nu en dan onderhouden worden. Ze maken contact met het wegdek en zijn daarom een belangrijk onderdeel van elke auto. Banden die in goede conditie zijn dragen bij aan de veiligheid van je auto. Malco produceert de beste bandendressing zodat jij veilig de weg op kunt.

Herstel uitgedroogd rubber

Omdat de banden van je auto, motor en caravan van rubber gemaakt zijn heeft de zon er een negatief effect op. Ze kunnen uitdrogen waardoor ze poreus worden. Je hebt hierdoor minder grip op de weg waardoor je ook minder goed kunt remmen. Een uitgedroogde autoband heeft bovendien veel meer kans om lek te gaan. Kortom, banden die in slechte staat verkeren kunnen leiden tot zeer gevaarlijke situaties. Daarnaast kan het ten koste gaan van het rijplezier omdat je minder controle over je auto hebt. 

De optimale verzorging van je banden

De middelen die in deze categorie staan beschermen het rubber zodat dit minder snel zal uitdrogen. Daarnaast herstellen ze de glans en de diepe zwarte kleur van de banden. Deze producten dragen dus bij aan de veiligheid en de esthetische waarde van je auto. Bij een mooie set wielen met stijlvolle velgen horen natuurlijk ook banden die het plaatje compleet maken. 

Veilig de weg op met goed onderhouden autobanden

Goed verzorgde autobanden geven meer grip en daardoor meer zekerheid op de weg. De producten op deze pagina zijn zelfs in staat om verweerde banden in zekere mate te herstellen. Het beste is natuurlijk om je banden regelmatig te onderhouden met een bandendressing van hoge kwaliteit. De beschermende laag voorkomt dan dat de zon door kan dringen in het materiaal van de banden zelf. Het gevolg is dat je autobanden er mooier uitzien en dat je ze bovendien minder snel hoeft te vervangen. 

Product filters

1 resultaat