Filters

Schoonmaakmachines

Professionele Reinigingsmachines

Krachtige schoonmaakmachines en hulpmiddelen om je woning en auto er weer als nieuw uit te laten zien. Door gebruik te maken van de juiste apparaten bespaar je veel tijd en behaal je bovendien veel betere resultaten. Een auto of woning ziet er natuurlijk op zijn best uit als hij goed onderhouden wordt. Dat geldt voor zowel de binnen- als de buitenkant. De schoonmaakmachine op deze pagina's zijn allemaal van gerenommeerde merken met een geweldige reputatie. Op al deze machines zit garantie en ze en bij RH Cleaning Products bestel je ze voor de laagste prijs. 

Krachtige reinigingsmachines voor professionals en particulieren

De machines die hier worden aangeboden kunnen ingezet worden voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Ze zorgen ervoor dat je efficiënt en eenvoudig onderhoud aan je auto en woning kan plegen. Hierdoor verkeren ze in een handomdraai weer in topconditie. Deze zijn van topkwaliteit en leveren een professioneel resultaat. RH Cleaning Products selecteert alleen de machines van de hoogste kwaliteit. Daardoor weten klanten altijd dat ze superieure reinigingsmachines in huis halen.

Schoonmaakmachines voor buiten

Een geschikte hogedrukreiniger maakt schoonmaken een stuk leuker. En dat niet alleen, ze leveren ook een veel beter eindresultaat. Om een vloer weer te laten sprankelen kun je een schrobmachine inzetten. Door gebruik te maken van producten van hoge kwaliteit kun je moeiteloos zelfs het hardnekkigste vuil aanpakken. Als je auto er dof uit is gaan zien dan is het wellicht tijd om hem te polijsten en in de was te zetten. Met de polijstmachines op deze pagina kunnen ook particulieren hun auto weer laten glanzen. 

Reinigingsmachines voor binnen

Veel mensen besteden veel tijd aan het uiterlijk en het onderhoud van de buitenkant van hun auto. Toch zit je zelf de meeste tijd aan de binnenkant. Het schoonmaken van het interieur van je auto is dus minstens zo belangrijk als het verzorgen van de buitenkant. In een goed onderhouden en hygiënisch huis is het veel fijner wonen. Op deze pagina kun je verschillende machines vinden waarmee je het interieur van je auto en je huis grondig kan reinigen. Met multifunctionele zuigers kun je zowel stof en water opzuigen voor een complete schoonmaakbeurt. De tapijtreinigers reiken tot diep in de vezels van bijvoorbeeld voetmatten, tapijten, vloerbedekking en bekleding waardoor ook diep en vastzittend vuil verwijderd kan worden

Professionele schoonmaakmachines voor de laagste prijs

Professionele reinigingsmachines zijn op veel vlakken anders dan machines voor particulier gebruik. Ze zijn krachtiger, duurzamer en over het algemeen eens stuk breder inzetbaar. Een professionele tapijtreiniger zal bijvoorbeeld hardnekkig vuil diep in de vezels veel eenvoudiger kunnen verwijderen. Een stofzuiger voor professioneel gebruik heeft veel meer capaciteit. Bovendien is de bouwkwaliteit veel hoger waardoor de stofzuiger tegen een stootje kan. De hogedrukreinigers zijn stukken krachtiger en in staat om veel meer oppervlakten te reinigen. Om deze redenen kiezen ook steeds meer particulieren voor professionele reinigingsmachines. Op de lange termijn zul je waarschijnlijk zelfs goedkoper uit zijn. En je bespaart jezelf veel tijd door gebruik te maken van een machine die elke schoonmaakklus makkelijk aankan. 

Product filters

30 resultaten

Machine

Meer

Merk

Meer