California Scents

Filters

Krachtige Luchtverfrissers van California Scents

Geurige en frisse luchtverfrissers en luchtreinigers van California Scents voor in de auto of in woonkamer staan op deze pagina. Bij California Scents zijn ze al jarenlang bezig met het bedenken en ontwikkelen van de lekkerste geuren. Speciaal voor in de auto hebben ze een productlijn om de lucht in je auto te verfrissen. Deze geuren in blik zijn zeer makkelijk in gebruik. Je doet gewoon het blik open en zet het ergens in je auto. Dat kan in de cupholder zijn maar ook verstopt onder bijvoorbeeld een autostoel.

De beste luchtverfrisser voor je auto

California Scents is een organische luchtverfrisser met veel verschillende, frisse geuren. Je kunt verschillende uitvoeringen proberen om op zoek te gaan naar de variant die jij het lekkerste vindt ruiken, of natuurlijk gewoon jouw favoriete geur bestellen. Natuurlijk zitten er populaire luchtverfrissers met geuren zoals citroen, dennenboom, kaneel en  lavendel tussen. Daarnaast heeft California Scents ook een hele reeks originele geuren. Door het grote assortiment is er veel variatie waardoor je af kunt wisselen. Zo wordt een geur nooit saai en kun je origineel en verrassend uit de hoek komen. De organic air fresheners van California Scents geven automatisch een frisse geur af. 

Verwijder nare luchtjes

Welke luchtverfrisser van California Scents je ook kiest, je auto zal verrukkelijk ruiken. Daarnaast zijn de producten bij uitstek geschikt om ongewenste luchtjes te maskeren, zoals die van honden en rook. RH Cleaning Products is een verkooppunt in Nederland en kan de geurverspreiders van California Scents goedkoop aanbieden. Er is een zeer breed aanbod aan geuren van California Scents zodat jouw favoriet er vast ook tussen zit.

Product filters