Filters

Scheermesjes

Scheermesjes en Ruitenkrabbers

Op deze pagina staan ruitenkrabbers en scheermesjes voor je auto. Deze scheermesjes zijn speciaal ontwikkeld voor het schoonkrabben van de ruiten van je auto. Niks is zo vervelend als ‘s ochtends een hele tijd bezig zijn om de ruiten van je auto schoon te maken als het gevroren heeft. Vorst van je auto halen met een plastic krabber is veel werk. Met deze scherpe metalen krabmessen heb je jouw autoruiten zo weer vorstvrij.

Metalen ijskrabbers en glasschrapers

Met deze ruitenkrabbers kun je veilig en snel de weg op. Ze zijn namelijk vlijmscherp en het kost vrijwel geen kracht om vastgevroren vorst van je ruiten te krabben. Deze ruitenkrabbers zijn van hoge kwaliteit zodat er geen schade ontstaat aan de ramen. Ze krassen niet en laten ook geen andere sporen achter waardoor je ze op elke autoruit kunt gebruiken. 

Verwijder hinderlijke stickers van de ramen van je auto

De schrapers en scheermesjes op deze pagina zijn ook perfect voor het verwijderen van stickers. Als je auto vaak op een openbare parkeerplaats staat dan heb je de kans dat er reclamestickers op geplakt worden. Het is vaak een vervelend karwei om deze te verwijderen. Met deze krabmesjes heb je dergelijke stickers en zelfs de hinderlijke stickerresten zo van je auto gekrabd. 

Verwijder pluisjes van bekleding

Scheermesjes worden ook steeds vaker gebruikt om pluisjes van de bekleding van de stoelen van je auto te halen. Een overdaad aan pluisjes op autostoelen wordt vaak als ergerlijk ervaren. Door een scheermesje over de bekleding te halen kun je deze pluisjes snel en gemakkelijk verwijderen. Scheermesjes zijn dus multifunctioneel voor het onderhoud van je auto.

Product filters

1 resultaat