Filters

Polijstpads

Polijstpads van 75 tot 180 millimeter

Polijstpads in verschillende kleuren en maten, zoals 75 mm, 150 mm  en 180 mm kun je hier allemaal vinden. Er zijn veel verschillende soorten polijstpads. Dat komt omdat niet elke klus en elk gewenst resultaat vraagt om hetzelfde type pad. Het voornaamste verschil zit in de grofheid van een polijstpad. Met een grove polijstpad, ook wel een heavy cut pad genoemd, ben je beter in staat om beschadigingen en krassen uit je lak te polijsten. Een fijnere polijstpad is bedoeld om je auto helemaal af te werken en te laten glanzen. De grofheid van een polijstpad wordt onder andere weergegeven door de kleur. Bij RH Cleaning Products kun je polijstpads vinden die speciaal gemaakt zijn voor de laklaag van auto's en motoren. Pads van wol of foam zijn hiervoor het meest geschikt. 

Kijk hier voor onze uitgebreide handleiding voor het zelf polijsten van je auto. 

Welke polijstpad heb ik nodig voor mijn auto?

Door de juiste polijstpad te kopen maak je het jezelf een stuk makkelijker. Grove pads hebben veel snijdend vermogen. Ze zijn in staat om krassen en andere beschadigingen uit de lak van je auto te verwijderen. Mildere en fijnere pads hebben deze eigenschappen niet. Ze zijn niet zozeer geschikt om beschadigingen onder handen te nemen. In plaats daarvan kun je met fijne polijstpads onderhoudsmiddelen aanbrengen op de lak van je auto. Daarbij kun je denken aan middelen die een beschermende of voedende werking hebben. Voor een mooi resultaat is het daarbij cruciaal dat deze laag egaal en strak wordt aangebracht.

De beste polijstpad voor je auto

Het is dus belangrijk dat je een geschikte polijstschijf uitkiest. Als je niet zeker bent van welke grofheid je nodig hebt is het verstandig om met een fijne pad te beginnen. Als je daarmee niet in staat bent om krassen en beschadigingen te verwijderen kun je altijd nog overstappen op een grovere pad. Bij RH Cleaning Products kun je terecht voor een selectie van de beste polijstpads. Deze leveren professionele resultaten en zijn perfect voor de lak van je auto. 

De hardheid van de polijstpad is een belangrijke eigenschap

Als professional of autoliefhebber wil je natuurlijk van de beste polijstpads gebruik kunnen maken. Bij RH Cleaning Products kun je hoogwaardige polijstschijven van de beste merken vinden. Tussen het aanbod staan wollen polijstpad en polijstpads van foam. Welke polijstpad je precies nodig heb is afhankelijk van het doel van de polijstbeurt. Uiteraard zijn er ook verschillende maten van pads. 

Polijstpads van 80 tot 180 mm

RH Cleaning Products verkoopt polijstpads van 80, 100, 135, 150 en 180 mm. Afhankelijk van de machine die je gebruikt heb je een andere maat nodig. Deze maat is afhankelijk van de backing plate van de polijstmachine. Voor het beste resultaat voor je autolak zorg je ervoor dat je voor elke klus de juiste polijstpad hebt. Dat betekent bijvoorbeeld ook dat je een polijstpad met een klein formaat gebruikt om kleine randjes en moeilijk bereikbare plaatsen te polijsten. 

Product filters

3 resultaten

Merk

Meer

Kleur

blauw
geel
oranje
rood
wit
zwart
groen

Meer

Maat

Meer