Filters

Microvezeldoeken

Goedkope Microvezeldoeken

Microvezeldoekjes worden niet voor niets wonderdoekjes genoemd. Door de extreem kleine vezels waaruit de stof bestaat hebben ze een enorme opnamecapaciteit. Ze behoren tot de meest gebruikte schoonmaakdoekjes die er zijn en zeker in de auto industrie en in het huishouden worden ze volop ingezet. Microvezeldoekjes zijn in staat om enorme hoeveelheden vuil op te nemen en leveren een hygiënisch resultaat. Daardoor is het mogelijk om ze zowel nat als droog te gebruiken. Bij RH Cleaning Products kun je voordelig microvezeldoeken kopen. 

Deze microvezeldoeken komen als beste uit de test

De microvezeldoekjes op deze pagina hebben de zwaarste tests doorstaan. Je kunt er dus vanuit gaan dat ze een enorm absorberend vermogen hebben en geen krassen op oppervlaktes achterlaten. Daardoor zijn ze ook te gebruiken voor het schoonmaken van je bril, het afstoffen van het beeldscherm van je laptop en natuurlijk voor het reinigen van je auto.  

Microvezeldoeken kun je bijna overal voor gebruiken

Microvezeldoekjes zijn erg breed inzetbaar en geschikt voor vrijwel elke taak binnen het schoonmaken, poetsen en afstoffen. Tegenwoordig zijn ze eigenlijk niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Met microvezeldoekjes wordt schoonmaken een stuk aangenamer omdat vuil gemakkelijk wordt opgenomen en er geen sporen achterblijven. Microvezeldoeken maken geen krassen en ze zijn dus ook zeer geschikt voor het ramen wassen. Voor een microfiber poetsdoek ben je op de juiste plek.

Microvezeldoekjes wassen

Omdat het vuil diep in de vezels van de doekjes wordt opgenomen kun je dit er niet zomaar even met de hand uitspoelen. Je zult ze moeten wassen in de wasmachine om ze weer schoon te krijgen. Gelukkig zijn deze microvezeldoekjes van zeer hoge kwaliteit. Daardoor kun je erg vaak wassen zonder dat ze beschadigd raken. 

Product filters

4 resultaten

Kleur


rood
blauw
geel
groen
1
Meer