Filters

Leerverzorging

Verzorging voor Lederen Bekleding en Leren Autostoelen

De beste producten om lederen interieur en autostoelen te behandelen en te onderhouden vind je hier. Leren bekleding van je auto kan erg mooi zijn. Er zijn meer dan genoeg autoliefhebbers die niks anders willen. Leer heeft een unieke uitstraling die moeilijk na te bootsen is met andere materialen. Voor sommige mensen is het zelfs de geur van leer die de doorslag geeft. Wat je reden voor leren bekleding ook is, het is vooral mooi als deze mooi schoon is en in een goede staat verkeerd. De verzorgingsproducten op deze pagina zijn uiteraard ook gewoon in te zetten voor het onderhoud van lederen kleding, schoenen en meubilair. 

Een handleiding voor het onderhouden van leder

Voor een grondige reiniging van leder

Leer heeft een speciale glans die het materiaal een uniek karakter geeft. Deze glans is echter wel onderhevig aan het weer en zal daarom zo nu en dan verzorgd moeten worden. De producten op deze pagina zijn speciaal ontwikkeld om het leer in je auto te onderhouden. Het is mogelijk om hardnekkige vlekken te verwijderen. Daarnaast kun je het leer voeden en weer in originele staat herstellen. Daardoor ziet het interieur van je auto er weer stralend uit en gaat de leren bekleding een stuk langer mee.

Bescherm en verzorg de lederen bekleding van je auto

De beste producten voor de verzorging van leer kun je bij RH Cleaning Products vinden. Je kunt ze gebruiken voor de bekleding van je auto, maar natuurlijk ook gewoon voor het lederen bankstel in je huiskamer. De conditioners en cleaners op deze pagina zorgen voor het herstel van leder en leder reparatie. Bovendien kun je de middelen eenvoudig aanbrengen met de leder spray. Natuurlijk kun je de producten ook gewoon gebruiken voor de verzorging van een lederen tas, jas of andere leren kleding. 

Product filters

0 resultaat