Filters

Poetsmiddelen

De beste professionele autopoetsproducten

De beste poetsmiddelen voor de auto, de motor, de boot en de caravan zijn hier verzameld. Voor het verwijderen van krassen en onderhoud aan lak. Een auto de regelmatige gepoetst wordt ziet er veel beter uit dan een auto waaraan al tijden geen onderhoud is gepleegd. 

Gelijkmatig en streeploos poetsen

Een gelijkmatig en egaal resultaat is het belangrijkste bij het poetsen. Bewerk niet te grote gedeelten van de lak tegelijk want als het poetsmiddel opdroogt is het zeer moeilijk om een streeploos resultaat te krijgen. Kies ook altijd voor een poetsmiddel die je auto eer aandoet, zoals de producten op deze pagina. Bovendien zijn deze poetsmiddelen geschikt voor handmatig poetsen en voor het poetsen met een poetsmachine. 

De poetsmiddel specialist

RH Cleaning Products is een specialist als het aankomt op poetsmiddelen. Dat betekent dat je hier dus ook nano poetsmiddelen voor je boot, auto of motor kunt vinden. Ook de beste poetsmiddelen voor een zwarte auto vind je op deze pagina. Bovendien zijn de meeste verpakken voorzien van een handige spray. Daardoor kun je de middelen erg gelijkmatig aanbrengen en dat zorgt uiteraard voor de beste poetsbeurt. 

Verzorging en bescherming

Een mooie glans op je auto is nooit weg. Daarbovenop is het ook nog eens ontzettend positief voor je auto. Als deze regelmatig goed gepoetst wordt gaat hij namelijk veel langer mee. Je auto ziet er veel langer goed uit door een stevige laklaag en de mogelijke ontwikkeling van roest wordt voorkomen. Het is cruciaal dat je auto goed schoon is voordat je deze gaat poetsen. Vuil en zand veroorzaken krassen in de lak, en dat is natuurlijk juist niet de bedoeling. Het is ook erg belangrijk dat je een schone doek gebruikt om te poetsen. Als je de doek op de grond laat vallen is het verstandig om verder te gaan met een andere.

Product filters

1 resultaat

Merk

Meer