Filters

Sprintus

Reinigingsmachines van Sprintus

Sprintus komt uit Nederland en is een specialist in schoonmaakmachines. Met name de hogedrukreinigers, stofzuigers en vloerreinigers zijn van een zeer hoog kaliber. Sprintus staat bekend om de uitstekende koudwater en warmwater hogedrukreinigers. Het merk is door de jaren heen blijven innoveren en dat heeft geresulteerd in uitstekende producten. De meer dan 40 jaar ervaring die het bedrijf heeft is snel terug te zien in de apparaten. De machines zijn zuinig, effectief en kenmerken zich door het hoge gebruiksgemak. Ze zijn stuk voor stuk vervaardigd van hoogwaardige materialen en stellen nooit teleur. Met Sprintus haal je de beste professionele schoonmaakmachines in huis. 

De kwaliteit van de schoonmaakmachines van Sprintus

Voor de kwaliteit die je krijgt met een schoonmaakmachine van Sprintus betaal je slechts een lage prijs. De Sprintus warmwater hogedrukreinigers behoren tot de meest gewilde schoonmaakmachines. Ze zijn te gebruiken in de landbouw, voor het reinigen van een terras, op een werkplaats en eigenlijk onmisbaar voor een professioneel schoonmaakbedrijf. De stof- en waterzuigers van Sprintus Cleaning zijn efficiënt en zuinig. Hetzelfde kan gezegd worden over de terrasreinigers. 

Warmwater en koudwater hogedrukreinigers

Je kunt hier dan een groot aanbod van verschillende hogedrukspuiten vinden, zoals bijvoorbeeld een warmwater hogedrukreinigers die voor gunstige prijzen te koop zijn. Je kunt hier elektrische warmwater hogedrukreinigers vinden die op 230V werken.  Sprintus maakt veelzijdige schoonmaakmachines. De professionele warmwater en koudwater hogedrukreinigers krijgen elk oppervlakte schoon. RH Cleaning Products is een officiële dealer van de machines van Sprintus. Zowel de hogedrukreinigers die met warm water als die met koud water werken hebben een werkdruk die je kunt instellen. De machines met warm water lopen op tot een werkdruk van 180 bar. De maximale druk van koudwater hogedrukreinigers kan variëren van 130, 150 tot meer dan 200 bar.

Energiezuinig en effectief reinigen

Grote schoonmaakklussen zijn geen probleem met de reinigingsmachines van Sprintus. Ze zijn bovendien erg duurzaam zodat je er lang plezier van kunt hebben. Je kunt grote oppervlaktes in een handomdraai schoonmaken. De apparaten zijn degelijk, krachtig en presteren altijd. De reinigingsmachines van Sprintus zijn energiezuinig zodat je op termijn geld bespaard en ook een goede stap zet in het beschermen van het milieu. Bij RH Cleaning Products kun je de machines van Sprintus kopen tegen de beste prijzen. Bovendien is de bezorging helemaal gratis.

Product filters

9 resultaten