Filters

Doeken en papier

Microvezeldoeken en Schoonmaakpapier

Hier vind je schoonmaakdoeken, papieren doeken en microvezeldoeken. Bij het schoonmaken en poetsen zijn de doeken en het papier minstens net zo belangrijk als de schoonmaakmiddelen. Zeker als je kwetsbare oppervlaktes zoals de laklaag van je auto wilt reinigen of onderhouden. Met een doek of spons maak je contact met de auto. Een fout die veel gemaakt wordt is dat de juiste schoonmaakmiddelen wel gekocht zijn maar er vervolgens aan de slag wordt gegaan met een vieze of ongeschikte doek. Het gebruik van een verkeerde doek kan meer kwaad dan goed doen. Je hebt kans dat er krassen op de lak van je auto ontstaan en dat is uiteraard ontzettend zonde.

Voorkom krassen en schade

De producten die hier worden aangeboden zijn van hoge kwaliteit en bieden een uitstekend resultaat. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor specifieke doeleinden. Het is ten zeerste afgeraden om je auto te poetsen met willekeurige oude doeken. Er is een grote kans dat deze vies zijn waardoor de lak van je auto beschadigd kan raken. Met een zachte en degelijke poetslap kun je poetsmiddelen op elk type lak aanbrengen zonder onnodige risico’s. Als je ervoor kiest om je auto te gaan poetsen is dat met name om deze er weer stralend uit te laten zien. Als er allemaal krassen ontstaan door de poetsbeurt heb je het omgekeerde effect. Een goede poetsdoek is een kleine investering waarmee je schade kunt voorkomen en waarmee je wenselijke resultaten kunt behalen. Het huishouden wordt ook een stuk plezieriger als je doeken van een goede kwaliteit gebruikt. Omdat vuil en stof veel gemakkelijker wordt opgenomen gaat het schoonmaken veel sneller en wordt je huis hygiënisch schoon. 

Het voordeel van microvezeldoeken

Microvezeldoeken zijn opgebouwd uit erg kleine vezels. Hierdoor hebben ze een groter oppervlakte om vuil en vocht op te nemen. Het gevolg is dat je erg makkelijk kunt schoonmaken zonder daarbij veel kracht te hoeven gebruiken. Ze zijn erg duurzaam en daarom ook erg milieuvriendelijk. Met microvezeldoeken is schoonmaken veel eenvoudiger. Ze maken streeploos schoon en zijn zeer breed inzetbaar en je kunt ze gebruiken met of zonder water. Een goede microvezeldoek neemt eenvoudig vier keer zijn eigen gewicht aan vocht op. Als je ze gebruikt zonder water of schoonmaakmiddelen zijn ze ideaal om stof af te nemen. 

Product filters

12 resultaten