RH Cleaning Products is een officiële distributeur van professionele schoonmaakproducten van hoog aangeschreven merken.

Deze webshop is het resultaat van jarenlange ervaring met reinigingswerkzaamheden. Eigenaar en oprichter Richard Heijnen is in 2001 begonnen met RH Restyling. Klanten kunnen daar terecht voor het reinigen, repareren, opknappen en poetsen van hun auto. Inmiddels heeft RH Restyling twee vestigingen, in Groningen en in Schoonebeek. In de periode tot nu is er behoorlijk veel schoongemaakt met veel verschillende producten. Er is een selectie gemaakt van de allerbeste schoonmaakmiddelen en poetsmachines. Deze worden aangeboden op deze webshop. Als klant kun je dus profiteren van de reinigende kracht van professionele middelen en apparaten.

De webshop is opgericht om een groter publiek te bereiken. Klanten waren van het begin af aan al buitengewoon enthousiast over de aangeboden producten. Door deze webshop zijn de buitengewone producten voor veel meer mensen beschikbaar. Als je enthousiast wordt van schoonmaken, een schoonmaakbedrijf runt, veel van je auto houdt of gewoon liever niet veel tijd kwijt bent met schoonmaken, dan zijn deze producten iets voor jou.

Op deze webshop kun je producten vinden om onder andere je huis, auto, caravan en boot te onderhouden. Hierbij kun je denken aan krachtige reinigingsmiddelen maar ook aan stof- en waterzuigers, hogedrukreinigers, poetsmiddelen, gereedschap, tapijtreinigers, luchtverfrissers en nog veel meer. 

Klanten kunnen bij RH Cleaning Products terecht voor de beste producten om je auto te reinigen en te onderhouden. Voor het poetsen en polijsten van de lak van je auto kun je hier professionele poets- en polijstmiddelen vinden. Hetzelfde geldt voor het reinigen van je velgen of het schoonmaken van de bekleding van je auto. Er is een specialistische selectie van producten. Daardoor kun je altijd het beste en schoonste resultaat behalen. Ook als je bijvoorbeeld je velgen wilt reinigen, je ramen wilt lappen of op zoek bent naar producten voor leerverzorging. 

Klanten van RH Cleaning Products kunnen rekenen op een uitstekende service. Alles bestellingen worden zorgvuldig en zo snel mogelijk afgehandeld. Daardoor kun jij je producten zo snel mogelijk bij je thuis verwachten. Bovendien is de verzending van bestellingen boven de 50 euro volledig gratis. 

Uiteraard helpen wij je graag als je vragen of opmerkingen hebt. Op werkdagen kun je tussen 08:00 en 18:00 telefonisch contact met ons opnemen via: 06 15 14 61 96. Natuurlijk kun je ons ook bereiken via email; info@rhcleaningproducts.nl of via het contactformulier op deze website.