Filters

Hogedrukreinigers

Professionele Hogedrukreinigers

Krachtige hogedrukspuiten en reinigingsmachines voor terrassen en andere oppervlakten. Op deze pagina worden professionele hogedrukreinigers aangeboden die beschikken over een enorm reinigend vermogen. Daardoor kun je in een handomdraai onder andere muren, gevels en vloeren grondig schoonmaken. De hogedrukreinigers zijn voor industrieel en professioneel gebruik maar zeker ook geschikt voor particulieren. 

Hogedrukreiniger met warm water

Op deze pagina staan hogedrukspuiten basis van koud water en op basis van warm water te vinden. Beide opties zijn in staat om oppervlaktes grondig te reinigen. Warm water heeft als voordeel dat het vuil zoals olie en vet makkelijker kan verwijderen. Ook heeft een warmwater hogedrukreiniger over het algemeen minder schoonmaakmiddelen nodig om een optimaal resultaat te behalen. Warm water heeft als bijkomstig pluspunt dat het bacteriën eenvoudig kan doden. 

Hoge drukspuiten met koud water

Koudwater hogedrukreinigers kunnen de meeste oppervlaktes ook perfect schoon krijgen en hebben als voordeel dat ze voordeliger geprijsd zijn. Voor welk model je ook kiest, de hogedrukreinigers op deze pagina stellen nooit teleur. Ze zijn robuust, vergen weinig onderhoud en zorgen voor brandschone oppervlaktes. Bij RH Cleaning Products worden schoonmaakmachines verkocht die door professionals worden gebruikt. Onder andere in de tuinbouw, de bouw en in de schoonmaakbranche worden de warmwater hogedrukreinigers, de koudwater hogedrukspuiten, de schrobmachines en tapijtreinigers veelvuldig ingezet. Natuurlijk kunnen particulieren de producten ook gewoon op de webshop bestellen. 

Professionele terrasreinigers

Hier worden professionele hogedrukreinigers aangeboden die elke klus aankunnen. Ze zijn bijvoorbeeld ook geschikt om je terras op een professionele manier te reinigen. De machines van Dibo zijn uiterst krachtig en stellen nooit teleur. Voor mooie terrassen en brandschone oppervlakten moet je op deze pagina zijn. Dibo is een Nederlands merk en staat bekend om innovatieve ideeën. Ze maken al hun machines zelf en zijn door hun jarenlange ervaring toonaangevend geworden. Professionals zweren bij de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid van de vooruitstrevende producten van Dibo. 

Product filters

0 resultaat

Machine

Meer

Merk

Meer