Welkom op de webshop van RH Cleaning Products.

Als je op zoek bent naar hoogwaardige schoonmaakproducten van topmerken dan ben je op de juiste plek. Zowel voor professioneel als particulier gebruik kun je hier de beste schoonmaakmiddelen vinden. RH Cleaning Products is een verkoper van producten voor het onderhoud van je auto. Je kunt hier alles vinden om jouw auto er weer als nieuw uit te laten zien. Op deze website kun je onder andere professionele polijstmiddelen, poetsmiddelen, velgenreinigers, autoshampoos en producten voor interieurverzorging vinden. 

Op deze webshop kun je alles vinden wat je nodig hebt om je huis of auto grondig te reinigen. RH Cleaning Products is een officiële distributeur van gerenommeerde merken zoals Malco, California Scents, Rupes en Floorpul. De producten zijn het resultaat van jarenlange innovatie en doorontwikkeling en leveren een geweldig schoonmaakresultaat. Niet elke schoonmaakklus vraag om hetzelfde product. Bij RH Cleaning Products kun je kiezen uit een groot assortiment zodat je alles grondig kunt reinigen.

De schoonmaakmiddelen en reinigingsmachines zijn allemaal zorgvuldig geselecteerd. Sinds 2001 worden auto’s al grondig gereinigd, gerepareerd en gepoetst bij RH Restyling. In vestigingen in Schoonebeek en Groningen is in de periode tot nu veel ervaring opgedaan. De producten op deze website zijn het resultaat van jarenlang zorgvuldig door selecteren. Als klant van RH Cleaning Products kun je profiteren van deze kennis en expertise. De producten van RH Cleaning Products worden gebruikt door professionals en leveren een vakkundig resultaat.

Alle producten op de webshop zijn zorgvuldig gesorteerd en beschikken over de nodige filters zodat je makkelijk kunt vinden wat je nodig hebt. Natuurlijk is het ook mogelijk om in alle rust door de producten heen te scrollen. Alle schoonmaakmiddelen en schoonmaakmachines zijn voorzien van een beschrijving zodat je weet wat je in huis haalt. Bovendien kun je rekenen op een uitstekende service en een zeer 


snelle levering. Bestellingen met een waarde van boven de 50 euro worden volledig gratis bij je thuisbezorgd. 

Als er toch nog vragen zijn dan kun je die uiteraard aan ons stellen. We helpen je graag verder met onze kennis en ervaring!