Heavy Cut H8.02

Specificaties

Grove slijppolish vrij van siliconenolie

Innovatieve machinepolish voor het snel opknappen van sterk verweerde lakken, het verwijderen van diepe krassen en het effectief verwijderen van laknevels en aanslijpingen met een korrelgrootte van max. 1.500. Dankzij de buitengewoon homogene slijpkorrel zorgt Heavy Cut 8.02 voor een uiterst hoge cut en tegelijkertijd een zeer goede glansgraad. Kan bij geringe stofontwikkeling lang gepolijst worden, zonder vast te kleven. Prima geschikt voor alle laksoorten (zowel zachte als krasvaste). Met Daimler-goedkeuring.

Toepassingsgebieden

Lakken van personenauto´s, bedrijfsvoertuigen, motorfietsen etc.

Aanbevelingen voor gebruik

Met behulp van een roterende polijstmachine en een lamsvacht-pad (bij aanslijping 1.500 - 2.500) of slijpspons (bij aanslijping 2.500 - 5.000) kruisgewijs verwerken. Slijppolish met middelmatig toerental en middelmatige druk verwerken. Een best mogelijk oppervlak wordt verkregen door het achteraf met Hochglanz-Antihologramm-Politur te polijsten.

Waarschuwingen

Vóór gebruik schudden.;Beschermen tegen vorst en overmatige hitte.;Niet gebruiken op hete oppervlakken.;Vóór gebruik controleren op geschiktheid en compatibiliteit.;
Bestellen

    48,25 incl. BTW
    39,88 excl. BTW
    inhoud

Beoordelingen

1 van de 5

Beoordeel dit artikel

uit 1 klantbeoordeling