Micro Cut M3.02

Specificaties

Micro-slijppolish vrij van siliconenolie

Micro Cut M3.02 is een machinaal te gebruiken micropolijstmiddel van de nieuwste generatie voor het permanent verwijderen van polijstwaas, hologrammen, fijne krassen en aanslijpingen met een korrelgrootte van max. 3.000 op alle (inclusief krasvaste) laksystemen. Door het gebruik van zeer specialistische, uiterst homogene slijpsteentjes wordt zelfs op donkere en vergelijkbaar gevoelige kleurtinten onder extreme lichtcondities een schitterende en duurzame hoogglansfinish gecreëerd. Hologrammen en fijne krassen worden mechanisch verwijderd en niet, zoals vaak het geval is, bedekt. Micro Cut M3.02 is uiterst zuinig in het gebruik en kan goed worden verwijderd, zonder polijst- en andere resten achter te laten.

Toepassingsgebieden

Lakken van personenauto´s, bedrijfsvoertuigen, motorfietsen etc.

Aanbevelingen voor gebruik

Voor optimale resultaten adviseren we het gebruik van onze Micro Cut Pad en een excentrische polijstmachine met gedwongen rotatie (bijv. Makita PO5000C, hoogste toerental). Als alternatief kan een roterende polijstmachine in combinatie met onze Micro Cut Pad worden gebruikt. Gedroogde of nieuwe sponsen vóór gebruik volledig met polish bevochtigen. De polish bij uitgeschakelde machine gelijkmatig op het te bewerken oppervlak verdelen en vervolgens met matige druk kruisgewijs polijsten tot een transparante laag ontstaat, d.w.z. tot het aluminiumoxide volledig is afgebroken. De voor dit product gebruikte sponsen niet afwisselend voor andere producten gebruiken. Voor het verwijderen van krassen en groefloos verwijderen van resten van polish adviseren we het gebruik van onze naadloze Profi-microvezeldoek ultrasoon gesneden.

Waarschuwingen

Vóór gebruik schudden.;Vóór gebruik controleren op geschiktheid en compatibiliteit.;Niet gebruiken op hete oppervlakken.;Beschermen tegen vorst en overmatige hitte.;
Bestellen

    41,12 incl. BTW
    33,98 excl. BTW
    inhoud

Beoordelingen

Wees de eerste om dit artikel te beoordelen