Quick and Shine

Quick & Shine

Specificaties

Allround finish-spray

Het allround talent voor alle gladde en gelakte oppervlakken (lakken van voertuigen, gelakt hout, glas, kunststofonderdelen, dashboards, gelakte meubels en muziekinstrumenten, rvs-oppervlakken etc.). Reinigt, onderhoudt en conserveert in slechts één werkfase. De oppervlakken krijgen een diepere kleur en een streeploze, schitterende glans. Vingerafdrukken en lichte verontreinigingen worden snel en gemakkelijk verwijderd. De behandelde onderdelen worden water- en vuilafstotend geconserveerd en krijgen een beschermende laag, zodat er niet snel nieuwe verontreinigingen ontstaan (lotuseffect). Quick & Shine trekt snel weg en is bijgevolg makkelijk te verwerken. Eerder aangebrachte polijstmiddelen en wassen blijven intact. Bijzonder goed voor de snelle finish van expositiestukken in presentatieruimten of op jaarbeurzen alsook voor het snel oppoetsen van voertuigen. Met Daimler-goedkeuring.

Toepassingsgebieden

Lakken van voertuigen, gelakt hout, glas, kunststofonderdelen, dashboards, gelakte meubels en muziekinstrumenten, rvs-oppervlakken etc.

Aanbevelingen voor gebruik

Met een spuitfles gelijkmatig op de te behandelen oppervlakken aanbrengen en met KCX polish and sealing towel polijsten.

Waarschuwingen

Vóór gebruik controleren op geschiktheid en compatibiliteit.;Niet gebruiken op hete oppervlakken.;

Bestellen

    88,94 incl. BTW
    73,50 excl. BTW
    inhoud

Beoordelingen

1 van de 5

Beoordeel dit artikel

uit 1 klantbeoordeling