Filters

Malco

Malco hét een Merk voor Professionals en Autoliefhebbers

Malco Automotive maakt de beste producten om je auto te verzorgen en te onderhouden. Autoliefhebbers zijn al enige tijd overtuigd van de kracht van de producten van dit merk. De experts zijn het daarmee eens. Want de onderhoudsproducten van Malco komen steevast als beste uit de test. Voor onder andere car detailing, de beste auto wax, autoverzorging en een geurverwijderaar ben je op de juiste pagina. Malco is al meer dan 60 jaar bezig met het ontwikkelen van de beste car products. Inwoners van Nederland kunnen de producten van Malco nu gewoon online bestellen. RH Cleaning Products is namelijk een officiële verkoper van Malco in Nederland. De beste glass cleaner, autowas, luchtverfrissers, shampoo en polijstmiddelen bestel je vanaf nu dus gewoon online.

Malco is een specialist op het gebied van schoonmaakmiddelen

Kwaliteitsproducten van Malco voor het poetsen, wassen, polijsten en onderhouden van auto's kun je hier vinden. Malco heeft een breed assortiment van producten die er allemaal op gericht zijn om oppervlaktes brandschoon te krijgen. Het merk is een autoriteit op het gebied van reinigingsmiddelen en is al sinds 1953 actief. In alle jaren sinds hun bestaan zijn ze niet gestopt met het doorontwikkelen van hun producten. Momenteel beschikken ze over een groot aanbod van producten van de hoogste kwaliteit. 

Malco is hét merk voor de autoliefhebber

Deze artikelen richten zich op het reinigen van zowel auto’s als het interieur van huizen en kantoorruimtes. Hierbij kun je onder andere denken aan middelen om je auto te wassen en te polijsten, ramen te lappen en tapijt schoon te maken. Door het grote assortiment is het geschikte middel voor elke schoonmaakklus eigenlijk altijd wel te vinden tussen de producten van Malco. 

De beste schoonmaakmiddelen voor je auto

De Malco Spray Wax en Malco Nano Care Aqua Wax zijn in Nederland inmiddels ook gevestigde namen. Door de hoge kwaliteit van de producten van Malco komen ze eigenlijk altijd als beste uit de test. Voor het wassen van je auto kiezen liefhebbers en professionals daarom altijd voor dit merk. Dit zijn de beste producten om je auto te wassen en te onderhouden. De Malco Glass Cleaner laat geen strepen achter en de Malco Car Care productlijn doet alles wat het belooft. Voor Car Detailing is er eigenlijk geen beter merk te vinden dan Malco. 

Een officiële leverancier van Malco in Nederland

Als je ervoor kiest om gebruik te maken van de artikelen van Malco zul je tijd en geld besparen. Schoonmaken wordt een stuk eenvoudiger. Zelfs vlekken en vuil waarvan je dacht dat je nooit meer in staat zou zijn om ze te verwijderen kunnen worden aangepakt met de schoonmaakproducten van Malco. De beste producten van Malco vind je voor zeer scherpe prijzen bij RH Cleaning products, de officiële leverancier van Malco in Nederland. 

Categorieen

    Product filters

    0 resultaat