Filters

Profesionele Schoonmaakproducten van Melbi

Schoonmaakartikelen van Melbi

Melbi richt zich volledig op de ontwikkeling van krachtige en effectieve schoonmaakproducten. Het ruime assortiment producten is geschikt voor uiteenlopende schoonmaakklussen. Ze zijn in te zetten om je keuken, sanitaire voorzieningen, vloeren, keuken en ramen te reinigen. Vet, aanslag en ander vuil wordt eenvoudig verwijderd en de producten verspreiden een frisse en aangename geur.

Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

De schoonmaakmiddelen van Melbi kenmerken zich door hun milieuvriendelijkheid. Door te kiezen voor alternatieve componenten zet Melbi een stap in de goede richting om onze omgeving te beschermen. De producten zijn er absoluut niet minder krachtig om. Integendeel, Melbi levert onovertroffen schoonmaakmiddelen die geweldige resultaten leveren. 

De allerbeste reinigingsmiddelen

De producten van Melbi die urinesteen en kalkaanslag aanpakken zijn de beste die er op de markt te vinden zijn. Zowel particulieren als professionele schoonmaakbedrijven kunnen gebruik maken van de daadkrachtige en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen van Melbi. Bovendien zorgen ze voor een beschermend en vuil afstotend laagje voor langdurig schone oppervlakten.

Categorieen

    Product filters

    0 resultaat